avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca refuza sa-mi dea contractul si nu doreste sa-mi ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca refuza sa-mi dea contractul si nu doreste sa-mi faca refinantare!!!

Am fost angajata intr-o banca. Datorita faptului ca nu am vrut sa stau non stop peste program m-au pus sa-mi dau demisia. Am inregistrat amenintarilor lor pe mobil. Nu stiu daca ma ajuta. Dupa o perioada de luni fara munca n-am mai putut sa achit ratele. Achitam cand puteam si incercam sa ma tin la zi pana cand nu am mai putut. Acum lucrez dar sunt multe datorii din urma plus ca traiesc in chirie si salariul e mic. Nu stiu cum sa le impart.
Cand am facut creditul pentru ca eram angajata am trimis actele semnata de mine in agentie prin curierul intern dar nu mi le-au mai trimis inapoi. Le-am cerut si dna din agentie spune ca trimite ..mi-l da dar nimic.
Se vede clar ca exista rea vointa din partea bancii. Am doua cereri de esalonare fara raspuns. Esalonarile se fac doar cu adeverinta de venit.
Cum sa procedez. O poprire pe salariu sa-mi puna abuziv mai lipseste.

Multumesc pentru rabdare si raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 11:23, 14 Februarie 2013
Daca cererile dvs. sunt inregistrate, trebuia sa primiti raspuns in 30 zile.Daca aveti dovada inregistrarii lor puteti sesiza ANPC-ul si depuneti si dovada depunerii cererilor pt esalonare.
Succes!
Sunteti sigura ca trebuie sa primeasca raspuns in 30 de zile, tinand cont ca banca este societate comerciala, si nu institutie a statului? (nu amz is ca nu e asa, dar sunt curioasa).
La ANPC nu va puteti plange decat poate ca nu va da contractul.
Nu sunt obligati sa va dea un raspuns in 30 de zile si nici ca raspunsul sa fie pozitiv.

Iar daca tinem cont si de intarzierile de plata, nici poprirea nu ar fi deloc abuziva, dimpotriva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere cont cu poprire deschis la banca Anais84 Anais84 Buna ziua, Ajutati-ma va rog si pe mine cu articole din lege care imi permit solicitarea inchiderii contului personal deschis la o banca comerciala din ... (vezi toată discuția)
Probleme credit Buna ziua am o intrebare daca m-ati putea ajuta in anul 2008 am luat un imprumut de la provident,l-am achitat esalonat prin chitante de mana catre un agent ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont a unei persoane fizice, de catre fisc deiu69 deiu69 Buna ziua! As dori daca se poate o lamurire in legatura cu puterea fiscului de a pune poprire pe un cont la [BANCA]! Povestestea sta in urmatorul fel: sotia ... (vezi toată discuția)