LIVE, ACUM (128 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct Accesează live evenimentul
Sunt o femeie batrana in varsta de 72 de ani. Locuiesc la tara, am un vecin langa mine care fabrica cruci pentru morminte.Dansul taie marmura afara in aer liber iar praful de la fabricarea crucilor se depune pe vita de vie si pe pomii fructiferi ce-i am in curte.Nu stiu sigur ce materiale foloseste pentru fabricarea crucilor dar eu in ultimii 2 ani de cand vecinul meu si-a inceput afacerea, eu m-am ales cu un cancer de piele si acum m-am operat si de cataracta la ochi.Anul trecut in toamna strugurii s-au uscat pur si simplu din cauza prafului.Eu nu am nimic cu afacerea lui, nu stiu daca are autorizatie si de ce nu face crucile intr-un loc acoperit.Va rog frumos sa ajutati o femeie batrana,bolnava,fara niciun ajutor cu un sfat.Unde sa ma duc si ce sa fac ?
-Va multumesc din suflet ! Dumnezeu sa va aiba in paza.Mentionez ca locuiesc in judetul Botosani.
Pasi ar fi sesizarea Garzii de mediu dupa care daca nu sunteti mutumita de modul de solutionare ar fi sesizarea instantei de judecata, puteti incerca rezolvarea conflictului si prin mediere care este mai putin costisitoare, eficienta si rapida. Costurile fiind mai reduse. Sunt sigur ca daca ati apela la un avocat- mediator si iati expune succint problema cu care va confruntati va gasi calea cea mai putin costisitoare, sigura rapida si eficienta de solutionare a problemei dvs.