avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi
LIVE, ACUM (128 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Protectia cetateanului
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Protectia cetateanului

Sunt o femeie batrana in varsta de 72 de ani. Locuiesc la tara, am un vecin langa mine care fabrica cruci pentru morminte.Dansul taie marmura afara in aer liber iar praful de la fabricarea crucilor se depune pe vita de vie si pe pomii fructiferi ce-i am in curte.Nu stiu sigur ce materiale foloseste pentru fabricarea crucilor dar eu in ultimii 2 ani de cand vecinul meu si-a inceput afacerea, eu m-am ales cu un cancer de piele si acum m-am operat si de cataracta la ochi.Anul trecut in toamna strugurii s-au uscat pur si simplu din cauza prafului.Eu nu am nimic cu afacerea lui, nu stiu daca are autorizatie si de ce nu face crucile intr-un loc acoperit.Va rog frumos sa ajutati o femeie batrana,bolnava,fara niciun ajutor cu un sfat.Unde sa ma duc si ce sa fac ?
-Va multumesc din suflet ! Dumnezeu sa va aiba in paza.Mentionez ca locuiesc in judetul Botosani.
Cel mai recent răspuns: Seffer Laurentiu , Consilier juridic 10:11, 16 Februarie 2009
ar trebui sa faceti o sesizare celor de la protectia mediului.
trebuie cumva sa dovediti ca praful de marmura este"autorul" relelor prin care treceti.

av. m.vasilescu
Pasi ar fi sesizarea Garzii de mediu dupa care daca nu sunteti mutumita de modul de solutionare ar fi sesizarea instantei de judecata, puteti incerca rezolvarea conflictului si prin mediere care este mai putin costisitoare, eficienta si rapida. Costurile fiind mai reduse. Sunt sigur ca daca ati apela la un avocat- mediator si iati expune succint problema cu care va confruntati va gasi calea cea mai putin costisitoare, sigura rapida si eficienta de solutionare a problemei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spațiul verde din fata blocului Annnna8789 Annnna8789 Bună seara! Locuiesc la parter la un bloc de 4 etaje iar vecinii s au apucat de plantat flori si copaci mii in fata geamului meu..chiar aproape de geam. ... (vezi toată discuția)
Lipsa apa calda din cauza vecinului evgheni evgheni Buna seara! Locuiesc la bloc si conductele de apa calda si rece care i-mi alimenteaza bucataria trec prin apartamentul vecinului de palier(asa a fost ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecina Diaconescu Andreea Diaconescu Andreea Locuiesc in Sectorul4 as dori sa ma ajutati cu o problema. Am o vecina in curte care nu are zugravit in casa de vreo 20-25 ani si cand deschide usa miroase in ... (vezi toată discuția)