avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

Buna ziua,
AM si eu o nelamurire: Sunt in concediu crestere copil si am optat pt 2 ani, exista posibilitatea sa ma razgandesc si sa intrerup dupa implinirea unui an?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 10:06, 13 Februarie 2013
Intr-adevar daca renuntati la CCC pana la 2 ani, dupa ce a implinit copilul 1 an, si sa va reluati activitatea la locul de munca, pierdeti indemnizatia, dar veti beneficia de un stimulent de insertie de 1 ISR, adica 500 lei, pana la implinerea varstei de 2 ani de catre copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie andreeamatei andreeamatei Daca copilul este nascut pe 10 08 2011 si am revenit la serviciu pe 10 08 2012 pot beneficia de stimulenul de insertie?Am optat pentru ccc de un an. va ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma intorc la munca din concediu de maternitate jurescumaria jurescumaria buna ziua! sunt in concediu de crestere copil insa vreau sa ma intorc la munca inainte de implinirea celor doi ani pentru care am concediu. intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la serviciu inainte de incheierea ccc MCO MCO Buna ziua. Daca mama opteaza pt CCC de 2 ani, se poate intoarce la servici mai devreme de 2 ani? De exemplu la 1 an jumate cu stimulent de insertie? Sau ... (vezi toată discuția)