avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionari publici - conditii de ocupare a unei ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionari publici - conditii de ocupare a unei functii

Vreau sa particip la un concurs pentru ocuparea functiei de sef serviciu financiar-contabilitate, impozite si taxe locale in cadrul unei primarii, dar... Condiţiile de participare afişate sunt următoarele: •studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în contabilitate:... Eu sunt absolvent cu diploma de licenţă eliberată de A.S.E. Bucureşti în anul 1998, titlul ECONOMIST, în profilul ECONOMIC, specializarea Management-Marketing în Afaceri Economice. Sunt expert contabil înscris în CECCAR şi am făcut un masterat în MANAGEMENTUL AFACERILOR PUBLICE la SNSPA, FACULTATEA DE ADMINISTRAŢIE PUBLICÃ.
Am lucrat în sistemul public ca economist în cadrul compartimentului financiar-contabil din anul 1997, iar din anul 2008 sunt administrator financiar (contabil şef) la o unitate de învăţământ.
Rugămintea mea este să îmi spuneţi dacă îndeplinesc condiţiile pentru participarea la concursul mai sus menţionat.
De asemenea, având în vedere că sunt expert contabil şi administrez o mică societate comercială în domeniul de activitate contabilitate, audit financiar şi consultanţă în domeniul fiscal, poate fi invocată vreo incompatibilitate (în situaţia în care aş participa la concurs şi aş ocupa funcţia vizată)?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: boboc33 , utilizator 12:28, 5 Martie 2013
1. stim sa citim si fara sa tipati la noi. :)
2. puteti sa particiapati la concurs...incompatibil veti fi dupa ce ve-ti fi numit in functia publica.
Multumesc.
Revin cu noutati. :sorry: Am adresat aceleasi intrebari si ANFP, in scris. Si... am primit raspuns (inainte de data desfasurarii concursului, dar dupa data limita de depunere a dosarelor)! Asadar, in urma analizei situatiei prezentate, specialistii din ANFP au ajuns la concluzia ca NU indeplinesc conditiile pentru a participa la concurs! Hilar este ca etapa de evaluare a dosarelor deja a trecut si dosarul meu a fost apreciat ca fiind corespunzator, iar eu admis pentru a participa la proba scrisa si interviu. :-/
daca ati fost admis...participati la concurs.:)
Ha, ha! Ca sa vezi cat de bine sunt analizate dosarele. Dar cel de la dvs. de la resurse umane ce spune? Ati instiintat dvs. ANFPul, in dosarul de inscriere, cum ca urmeaza ca pe viitor sa desfasurati toate aceste activitati in paralel?Vorba d.lui mihaicalinescu:bow:participati la concurs daca tot ati fost admis si dupa mai vedeti dvs. ce mai puteti sau nu sa desfasurati si daca sunteti in incompatibilitate. Succes!

Alte discuții în legătură

studii necesare pentru secretar oras mijue mijue Am absolvit facultatea de management financiar contabil avand si masterul in management.Pot participa la un concurs pentru functia de secretar al ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici snadica snadica In 2009 am dat examen pentru promovarea in functia publica clasa I ,consilier,lucrez in compartimentul urbanism si amenajare a teriroriului intr-o primarie de ... (vezi toată discuția)
Studii secretar primarie kta87 kta87 Buna ziua, as vrea sa aud ceva pareri de la experti in domeniu.:) Ce studii ai nevoie exact pentru a fi secretar de primarie????Sa spunem un exemplu... ... (vezi toată discuția)