Buna..as vrea sa stiu si eu ceva...daca un major de 20 ani are o relatie simpla cu o minora de 13 ani...fara acte sexuale,sau alte chestii de genul...o relatie simpla...iar tatal fetei a facut plangere la politie precum ca ar fi vorba de seductie , corupere de minori si pedofilie(!) Ce se poate intampla cu baiatul? Poate fi inchis? Ce poate face fata pentru a-l ajuta..? P.S. Fata este de acord cu relatia...iar mama acesteia nu are nimic impotriva!
O relaţie simplă, inocentă, nu ar fi nicio problemă.Probleme ar fi dacă aţi face ca relaţia să aibă şi alte implicaţii fiindcă atunci aţi fi pasibil de răspundere penală .
Pe de altă parte, chiar şi aşa , simplă relaţia, poate părea nefirească pentru părinţii acelei fete, fiindcă ei o văd încă un copil , şi desigur că se tem pentru ceea ce ar putea face sau ar fi putut să facă.
Sfatul meu ar fi să nu complicaţi relaţia, cel puţin în următorii 2 -3 ani , dacă veţi mai fi în legătură, şi să lecturaţi totuşi articolele din codul penal care se referă la infracţiunile privind viaţa sexuală (197-204)
Copurere de minori?
adrian 75
Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)