avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... majorarea cu 75% a salariului pentru atragerea de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

majorarea cu 75% a salariului pentru atragerea de proiecte cu finantare externa

Buna,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. in institutia in care lucrez s/a infiintat un departament pentru proiecte cu finantare externa. Din departament fac parte trei persoane care au specializare in managementul proiectelor. In prezent implementam un proiect cu finantare externa. Va rog sa/mi spuneti daca toate cele 3 persoane au dreptul la aceasta majorare.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Seffer Laurentiu , Consilier juridic 14:07, 17 Februarie 2009
Pentru a se acorda aceasta majorare a salriului, consider ca trebuie sa indepliniti anumite criterii. Daca toate persoanele le indeplinesc, atunci toate persoanele beneficiaza de aceasta majorare.
Intrun interviu acordat de Guvernul Romaniei - primul ministru Emil Boc a subliniat in mod clar ca majorarea salariului cu 75% se acorda acelora care lucreaza efectiv cu aceste fonduri nu si personalului auxiliar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

75% majorare salariu pentru specialisti in management proiecte iuliusbedea iuliusbedea A fost adoptată de Parlamentul României, Lege nr. 339/2007 din 03/12/2007 privind promovarea aplicării strategiilor de management de proiect la nivelul ... (vezi toată discuția)
Guvernul a redus la sase numarul actelor cerute la depunerea proiectelor finantate din bani ue Mirela Angela Seffer Mirela Angela Seffer Guvernul a decis reducerea numarului de acte solicitate la depunerea proiectelor care vizeaza accesarea de fonduri europene pentru IMM-uri, de la 29 la sase, a ... (vezi toată discuția)
Semnatura fisa de post adrianna100 adrianna100 Pentru a se taia un spor, se scoate atributia din fisa de post, dar atributia ramane valabila si obligatorie! Sa semnez fisa de post? (vezi toată discuția)