SC AuditCovLex SRL 
	    	Alte profesii

SC AuditCovLex SRL 
	    	Alte profesii	    

Radamante 
	    	Utilizator

Radamante 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mcteo	                   

imi spune cineva cum se calculeaza rata inflatiei?
de exemplu:
in 2008 am incasat 1 miliard de lei - in urma inflatiei cat ar trebui sa incasez acum?
la fel ... (vezi toată discuția)
	                    mcteo	                   

imi spune cineva cum se calculeaza rata inflatiei?
de exemplu:
in 2008 am incasat 1 miliard de lei - in urma inflatiei cat ar trebui sa incasez acum?
la fel ... (vezi toată discuția)

rosu gheorghe	                   

Intr-un proces de drepturi salariale, instanta admite cerere si aproba plata sumelor neacordate angajatului pe perioada nov.2006-iunie 2009, in conformitate cu ... (vezi toată discuția)
	                    rosu gheorghe	                   

Intr-un proces de drepturi salariale, instanta admite cerere si aproba plata sumelor neacordate angajatului pe perioada nov.2006-iunie 2009, in conformitate cu ... (vezi toată discuția)

alx69	                   

Buna ziua,
am castigat in instanta niste drepturi salariale (reprezentand sporuri) ce trebuiesc indexate cu indicele de inflatie si dobanda legala. Stie ... (vezi toată discuția)
	                    alx69	                   

Buna ziua,
am castigat in instanta niste drepturi salariale (reprezentand sporuri) ce trebuiesc indexate cu indicele de inflatie si dobanda legala. Stie ... (vezi toată discuția)