avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Amenintarea unui necunoscut cu un proces pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Amenintarea unui necunoscut cu un proces pentru "amenintare"

Buna ziua, ma aflu in fata unui fapt foarte ciudat.
Acum mai bine de o luna am pus niste intrebari pe un forum al diasporei romane din America si cineva , un roman m-a jignit pe forum. Eu i-am dat un mesaj in privat si i-am adresat de-asemenea niste jigniri, legandu-ma mai ales de faptul ca nu stia sa scrie corect romaneste.
De atunci nu am mai intrat pe forum decat acu cateva zile cand am vazut 2 mesaje de la persoana respectiva (a spus ca e avocat, insa ce fel de avocat , mi s-a parut un analfabet) care m-a amenintat ca mi-a depus plangere penala la o anume curte de justitie din Canada din orasul X unde locuieste si ca o sa imi trimita citatie sa ma prezint la proces pentru "amenintari"insa eu nu i-am adresat absolut nici o amenintare.
Chiar in mesajul al doilea imi da si un numar de dosar in care cica as fi citat, spunand ca voi fi depistat dupa numarul de IP al computerului meu si ca mesajele de pe forum sunt proba in instanta.
Eu ca si pe acest forum mi-am dat date false.
Nu stiu cum sa ma prezint cica in instanta in Canada intrucat traiesc in Romania si asta imi ocupá tot timpul, intrucat domnul respectiv vrea sa ma disciplineze.
eu cred ca omul nu e in toate facultatile mintale, insa voiam sa stiu daca cele afirmate de el pot fi puse si cu alta ocazie in practica.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: richard1977 , utilizator 22:13, 19 Februarie 2013
in cazul meu poate e si varianta ca respectivul asa zis avocat o mai fi jignit si pe altii pe forum si l-au mai injurat si alti anonimi si poate unii chiar l- au amenintat si el mi-o fi pus mie in spinare mai multe... ca asa vrea el. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintarea virtuala a cuiva de peste ocean richard1977 richard1977 Bună seara. Mai demult am intrat pe un forum al diasporei române cu un cetatean american sau canadian, nu stiu exact , de origine română în polemici. El ... (vezi toată discuția)
Amenintat pe nedrept pe forum Alexzsky2 Alexzsky2 Buna,sant logat pe un forum discutii si pareri despre receptoare terestre cablu si satelit si in urma unei discutii despre un receptor am pus punctele minus al ... (vezi toată discuția)
Divulgare ilegala ip? Bucklucica Bucklucica Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, daca se poate.Am un cont pe un forum oarecare.O alta persoana de pe acelasi forum cu care am avut anumite ... (vezi toată discuția)