avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratia 205
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratia 205

Am doi doi salariati, profesori care sunt detasati unul la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si unul la un liceu din Oradea.
Va rog sa-mi spuneti cine intocmeste declaratia 205 si o trimite la ANAF?
Cel mai recent răspuns: ileana.barna , utilizator 17:28, 18 Februarie 2013
Dvs.
Conform instructiunilor, angajatorul care ii detaseaza pe salariati are obligatia depunerii declaratiei 205 iar angajatorul la care salariatii au fost detasati si care a platit acestora veniturile salariale intocmeste statele de salarii, calculeaza impozitul si transmite lunar unitatii de la care au fost detasati informatii privind venitul brut realizat, alte deduceri, venitul baza de calcul, precum si impozitul retinut pentru angajat, in scopul completarii declaratiei.

www.avocatnet.ro/content/art...
instructiuni pentru completarea si depunerea formularului 205/ organul fiscal competent
Va multumesc fff mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

205 adrianabresug adrianabresug dexclaratia 205 se depune separat pt pct de lucru ?societatea a deschis pct lucru in alta localitate a judetului avand un alt cui pe care cui depun 205 ,,mama ... (vezi toată discuția)
Completarea d205 - salariatii detasati Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am un salariat detasat la o alta unitate. Noi am depus declaratia 205 pe 0, intrucat la noi contractul este suspendat in baza detasarii. ... (vezi toată discuția)
Fise fiscale bordas-maria bordas-maria Spuneti-mi daca pentru anul2012 se mai fac fisele fiscale? Daca nu ce se da salariatului atunci cind solicita aceasta fisa de venituri? Ce trebuie totusi sa ... (vezi toată discuția)