avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie concediere

daca a fost intocmita o decizie de concediere care prevede un termen de preaviz de 20 zile lucratoare la finalul termenului de preaviz se intocmeste o alta decizie de incetare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 18 Februarie 2013
Decizia respectiva are si data inceperii activitatii ???
logic da.exista insa si Decizii care includ teremnul de preaviz. atunci nu.
Decizia de concediere va cuprinde in mod obligatoriu termenul de preaviz ... art.76 C.mun.:
Decizia de concediere se comunica salariatului in scris si trebuie sa contina in mod obligatoriu:
a) motivele care determina concedierea;
b) durata preavizului;
c) criteriile de stabilire a ordinii de prioritati, conform art. 69 alin. (2) lit. d), numai in cazul concedierilor colective;
d) lista tuturor locurilor de munca disponibile in unitate si termenul in care salariatii urmeaza sa opteze pentru a ocupa un loc de munca vacant, in conditiile art. 64.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de concediere lalar lalar In conditiile concedierii din motive care nu tin de persoana salariatului, respectiv desfiintarea postului, este obligat angajatorul sa comunice in decizia de ... (vezi toată discuția)
Preaviz ContSters147006 ContSters147006 Va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca preavizul poate fi dat ca o instiintare sau exista legiferat ca trebuie sa fie o decizie de preaviz .Este cazul unei ... (vezi toată discuția)
Incetare cmi art 61 lit.c, este nevoie de termen de preaviz de 20 zile? sorina1965 sorina1965 B-)Buna seara, o salariata imi aduce pe data de 03.09.2014 Decizie medicala de capacitate de munca grad 3 cu diagnostic- tulburare anxios depresiva,epilepsie ... (vezi toată discuția)