Va rog ajutati-ma si pe mine cu o lamurire. Am plecat din casa in octombrie2009 doar cu hainele, eram insarcinata si am lasat totul in casa. Acum ne judecam pentru partaj, am cerut sulta pt 50%din val bunurilor comune, pentru ca el s-a mutat a doua zi cu iubita in locuinta conmuna. am sanse sa primesc sulta. Avocata mea spune ca sunt, insa m-am saturat de atat circ. Nu vreau nimic din casa intrucat el locuieste cu iubita in tot si am o retinere in a lua bunuri, mai ales ca nu a venit niciodta sa isi vada baiatul.
Din pacate este mai indelungat procesul de partaj datorita administrarii greoaie a probatoriului complex, acte, martori, interogatorii, expertize la care se mai fac si obiectiuni, daca s-ar realiza o tranzactie ar fi mult mai bine
Daca nu a fost posibila o solutionare amiabila a partajului in privinta bunurilor mobile si daca nu doriti sa renuntati (nu vad de ce ca tot ati cheltuit niste bani, timp, nervi etc) mergeti pana la capat pentru ca veti avea cel mai probabil castig de cauza.
Si nu va lasati intimidata. Probabil ca scopul este tocmai acela de a va face sa renuntati la drepturile dvs.
Multumesc pentru sfat. Astazi am avut expertiza auto si tocmai asta a incercat sa faca, sa ma intimideze, insa, zic eu , nu a reusit. Va multumesc inca oadata pentru sfaturi.
Ai cerut 70 la suta, dar ai uitat sa pomenesti de auto si de creditele la banci(850 mil) pe care le plateste fostul sot, bani care s-au cheltuit impreua. Dar dupa cum bunurile sunt comune si datoriile sunt comune. Nu mai denatura si expune corect toate aspectele. Vrei jumatate din auto dar nu vrei sa achiti rate. Dar toate acestea se vor schimba dupa urmatorul termen. Intrebarea corecta pe care trebuia sa o faci: Trebuie sa achit rate daca am atatea pretenti. R aspuns corect: da jumatate din ele pe masura cererii. O seara placuta!
Partaj bunuri comune
JulieC
Buna ziua, speta este: 10 ani de casatorie, venituri licite doar din partea mea, un copil care este cu mine, de partajat doar bunuri mobile. Pot cere sulta pe ... (vezi toată discuția)