Smart Contab Expert S.R.L. 
	    	Contabil

Contabil	    

bimola 
	    	Utilizator

bimola 
	    	Utilizator	    

Contabil

Contabil	    

Smart Contab Expert S.R.L., Contabil
 Smart Contab Expert S.R.L., Contabil 	
			 ContSters42967 
	    	Utilizator

ContSters42967 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Tudor.M	                   

Buna seara. Am un pfa neplatitor de tva, impozitare e profit real. Am cateva intrebari care ma baga in dilema si rugamintea sa ma lamuriti daca se poate:
1) ... (vezi toată discuția)
	                    Tudor.M	                   

Buna seara. Am un pfa neplatitor de tva, impozitare e profit real. Am cateva intrebari care ma baga in dilema si rugamintea sa ma lamuriti daca se poate:
1) ... (vezi toată discuția)

acatanas	                   

Buna ziua, am cateva intrebari , nu inteleg foarte bine cum sa procedez.
Sunt PFA neplatitor de TVA, sistem real, prestari servicii . In medie emit 2-3 ... (vezi toată discuția)
	                    acatanas	                   

Buna ziua, am cateva intrebari , nu inteleg foarte bine cum sa procedez.
Sunt PFA neplatitor de TVA, sistem real, prestari servicii . In medie emit 2-3 ... (vezi toată discuția)

Tessy	                   

As dori sa ma lamuriti cum se completeaza declaratia 392B in cazul urmator:
- PFA neplatitor de TVA, cu obiect de activitate comert, care nu vinde nimic pe ... (vezi toată discuția)
	                    Tessy	                   

As dori sa ma lamuriti cum se completeaza declaratia 392B in cazul urmator:
- PFA neplatitor de TVA, cu obiect de activitate comert, care nu vinde nimic pe ... (vezi toată discuția)