avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examinare auto- proba practica
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examinare auto- proba practica

Buna ziua,

va rog sa-mi precizati daca in cazul in care am fost respins la proba practica (traseu), este necesar sa mai sustin inca o data si proba teoretica, unde am fost admis cu 26 de puncte?
Iar o alta intrebare ar fi, unde pot reclama atitudinea necorespunzatoare a politistului examinator de la proba practica?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: intabulare , utilizator 02:16, 1 Martie 2013
Da, trebuie sa sustii inca odata proba teoretica ( asta pana cand o sa reuseasca doamna Boagiu sa schimbe ceva :)) ) . Indicat ar fii, in cazul in care vrei sa mai iei permisul, sa iei mai multe ore de sofat si sa eviti depunerea unei plangeri cu privire la comportamentul politistului. Gandeste-te ca pe langa faptul ca a fost un martor in masina care a semnat pentru politist, plangerea depusa de tine ajunge la colegii dumnealui si nu stiu daca situatia iti va fii favorabila. Organele statului tind sa aiba memorie excelenta in astfel de cazuri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba traseu-calificativ respins cryys cryys Buna seara, Am dat proba teoretica pentru obtinere permis auto pe data de 07 oct.2013 cu calificativ admis,pe 25 oct 2013 am fost respinsa la ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp poate o persoana sa sustina din nou examenul teoretic pentru carnet daca a fost respinsa la traseu? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Daca o persoana obtine punctajul necesar la examenul teoretic pentru obtinerea carnetului de soferi, iar apoi nu obtine un punctaj bun la proba de ... (vezi toată discuția)
O dilema: am picat traseul, mai dau sala? prigat prigat Daca am picat traseul pe data de 11 iunie,trebuie sa dau din nou sala?Astept un raspuns urgent.Multumesc! (vezi toată discuția)