avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Etica si deontologie - invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Etica si deontologie - invatamant

As vrea sa stiu ce legi exista in Romania, pe domeniul de etica si deontologie in invatamantul universitar, si orice alte legi care ar fi utlie unei comisii de etica universitara. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 10:52, 17 Februarie 2009
Statutul cadrelor didactice Legea nr. 127-1997 si Legea invatamintului. De asemenea la nivel de universitate exista o Carta a Universitatii care cuprinde si asemenea reglementari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legi care reglementeaza profesia de asistent universitar Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Ce lege reglementeaza profesia de asistent universitar (criterii de indeplinit, alte cerinte) in cadrul unei universitati de drept? (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata.. balansorina balansorina sunt educatoare, nascuta pe 15 dec. 1955 si pe 15 sept 2011 as implini 35 de ani de cind profesez acesta meserie; as vrea sa ies la pensie mai repede.. la anul ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie anticipat doru anghel doru anghel 1) As vrea sa stiu [b]cand poate iesi la pensie anticipat (partial) fratele meu nascut in 11 mai1952. Face 35 de ani de contributie in toamna 2011 [/b]prin ... (vezi toată discuția)