avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistraturã august 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistraturã august 2013

Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam?
26 - Alexandria/Deva
49 : 1. braila, daca e complet de civil
2. buzau, poate din trei unul e civil
cu scuzele de rigoare daca incurc pe cineva
qwerty1983 a scris:

49 : 1. braila, daca e complet de civil
2. buzau, poate din trei unul e civil
cu scuzele de rigoare daca incurc pe cineva

si daca nu e!? da dl-le/na un telefon sa vezi ce e acolo. Chiar asa de greu poate fi!?
Ati ajuns pana aici pe baza unor aptitudini .... sau nu este asa? cu scuzele de rigoare ....
Sunt convinsa ca toti am ajuns aici pe criterii de competenta. Cei care au trecut prin acest examen stiu cel mai bine ce a presupus asta. Insa acum toti stam mai prost la capitolul rabdare si asta ne face sa fim nelinistiti si irascibili. Sa speram ca in cateva zile o sa ne alegem locurile si ne linistim cu totii. Propun, asa cum ne-a sfatuit si o doamna ce a trecut prin asta, sa ne facem fiecare o lista cu optiunile pe care le dorim echivalente ca numar cu pozitia in care suntem in clasament. Probabil ca oricat am vrea sa le evitam tot vor fi surprize in sala si ca sa nu pierdem atunci timpul degeaba (unii dintre noi avem autobuze sau trenuri de care depindem ca ora, la intoarcere) e bine sa avem acea lista. De aceea am rugamintea ca fiecare sa-si faca o asemenea lista, (nu dureaza mai mult de 20 de minute) si sa vina cu ea la Bucuresti. Multumesc si va doresc tuturor o zi buna!
Ma indoiesc sincer ca la momentul repartitiei ni se va spune natura completului care urmeaza a fi preluat. Din cate stiu eu, acest lucru il vom afla abia cand ne prezentam la instanta. Sau, evident, putem afla anterior mergand la instanta vizata, daca e o chestie decisiva.

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)