Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Judecătoria Lieşti este propusă pentru desfiinţare. La desfiinţare, judecătorii se vor putea transfera acolo unde găsesc posturi vacante?
Avand in vedere cam cum ne-am "organizat" pana acum, eu cred ca la momentul asta sunt multi dintre noi care inca nu sunt hotarati si care amana aceasta hotarare si pentru ca nu s-a stabilit o data sigura de repartitie! E o decizie destul de grea, totusi. De asta eu am zis ca o sa sun din nou in ziua in care se anunta repartizarea! Abia atunci cred ca toata lumea o sa fie hotarata! Cred ca orice tabel as face acum ar fi la fel ca primul...cu mai multe optiuni si nu ne-ar ajuta! Asa ca cel mai bine ar fi sa ne facem fiecare de acum o lista de prioritati cu mai multe variante ca in ziua respectiva, cand o sa sun, sa mi se spuna hotararea finala:D Bine...ar mai fi o varianta sa facem un fel de simulare a repartitiei...adica stabilim de comun acord o zi - sa zicem saptamana viitoare - ca si cand s-ar fi postat anuntul si atunci sa ne sunam si sa spunem ce instanta vrem!!!