avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare prejudiciu

Am facut o reclamatie la Opc in legatura cu nerespectarea
unui contract imobiliar(constructie casa) de unde am
primit raspuns ca se constata nerespectarea contractului
si intocmeste un proces verbal in care il obliga pe
constructor sa repare si sa returneze diferents de bani
Constructorul a contestat i instanta amenda si masurile
dar pierzind procesul fiind hotarare judecatoreasca definitiva.
Eu am facut si expertiza extrajudiciara din care reiese o suma de aprox 40.000 eur
In calitate de pagubit avand si hotararea judecatoreasca
cum pot sa-mi recuperez preudiciul, ma pot duce la un executor?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:37, 21 Februarie 2013
Neavand un titlu executor nu puteti apela la un executor judecatoresc.

Puteti insa sa il actionati in instanta cerand constatarea si repararea prejudiciului incercat de dvs. Veti timbra cererea la valoarea pretentiilor dvs, veti plati probabil o expertiza judiciara (cea extrajudiciara nu va fi luata in seama cel mai probabil).
Daca scris in hotarare ca trebuie sa va inapoieze 40 mii euro, puteti merge la executor dupa ce o investiti cu formula executorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare prejudiciu cretu06 cretu06 Buna Ziua, Am facut reclamatie la OPC impotriva unui dezvoltator imobiliar cu care am incheiat un antecontract de vanzare si contract de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Fara garantie ! nissan qashaqai franco_leon7 franco_leon7 Sant utilizatorul unui auto Nissan Qashaqai 1.6,benzina,lessing,am facut revizia la 30mii km cu un pret destul de mare (1200Ron) dar problemele au inceput ... (vezi toată discuția)
Expertiza extrajudiciara iade iade Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o situatie \" ca sa zic asa\". In cazul unui litigiu intre o persoana fizica si o societate comerciala ( societatea nu a ... (vezi toată discuția)