avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare SRL-ID pe domeniul service auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare SRL-ID pe domeniul service auto

Am 30 ani, ca sa pot deschide o tinichigerie vopsitorie pe autoturisme(am facultatea AUTO) ma costa toate taxele si ce autorizatii treibuie sa am?Am inteles ca-mi trebuie obligatoriu autorizare RAR.Pot sa o deschid si mai tarziu sa o autorizez RAR?Am voie sa merg fara autorizare RAR?
Am ales SRL-ID deoarece nu am mai avut nici o alta firma este prima data.Si ma gandesc ca deputant sa fiu scutit deocamdata.
Cel mai recent răspuns: Cabinet expert mediu , Consultant protectia mediului 11:57, 22 Februarie 2013
Inainte de a incepe activitatea solicitati autorizatia de mediu (amenda este foarte mare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vopsitorie auto Cristea Ionut Cristea Ionut Sunt la inceput de drum in domeniul vopsitoriei auto si nu stiu daca am voie sa imi desfasor activitatea intr-o cladire din lemn! Sau este obigatoriu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare ContSters288491 ContSters288491 Buna ziua, Cum pot afla daca o firma are autorizatie de functionare?(este vorba defapt e un atelier auto) Multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare service auto caen 4520 Doru1985 Doru1985 Buna ziua, intrebarea mea este daca as putea obtine autorizatie de functionare pentru service auto tinichigerie-vopsitorie auto fara sa detin Cabina de vopsit, ... (vezi toată discuția)