avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de functionare

Buna ziua,

Cum pot afla daca o firma are autorizatie de functionare?(este vorba defapt e un atelier auto) Multumesc
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 13:15, 24 Mai 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Charleen a scris:
Cum pot afla daca o firma are autorizatie de functionare?(este vorba defapt e un atelier auto)

Autorizatie de functionare de la cine? De la Primarie sau de la RAR?
Dvoastra in calitate de ce? De client? Normal ambele autorizatii ar trebui sa fie atarnate pe pereti undeva. Daca nu sunt, mergeti la cele doua institutii si spuneti ca nu le are expuse.

P.S. am omis-o pe cea de mediu. Deci aveti 3 drumuri de facut !
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2013
trandafir2, moderator
Salutare, ..n-am mai raspuns de mult timp, pe aici.. :)

Noi ne-am ocupat de autorizarea mai multor auto service-uri, asa ca pot sa va spun, ca este valabil raspunsul lui trandafir2, cu mentiunea ca Autorizatia de mediu este necesara doar daca operatorul economic desfasoara activitati de tinichigerie, vopsitorie, etc. Pentru un atelier micut, care ofera, de exemplu, doar servicii pe partea electrica, ARPM-ul va da o Negatie, prin care va va comunica faptul ca autorizarea nu este necesara...

Toate cele bune !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vopsitorie auto Cristea Ionut Cristea Ionut Sunt la inceput de drum in domeniul vopsitoriei auto si nu stiu daca am voie sa imi desfasor activitatea intr-o cladire din lemn! Sau este obigatoriu ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-id pe domeniul service auto lidiabelej lidiabelej Am 30 ani, ca sa pot deschide o tinichigerie vopsitorie pe autoturisme(am facultatea AUTO) ma costa toate taxele si ce autorizatii treibuie sa am?Am inteles ... (vezi toată discuția)
Infiintare service auto caen 4520 Doru1985 Doru1985 Buna ziua, intrebarea mea este daca as putea obtine autorizatie de functionare pentru service auto tinichigerie-vopsitorie auto fara sa detin Cabina de vopsit, ... (vezi toată discuția)