avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

somatie executare silita

cum e mai bine sa procedez,in anul 2005 am luat o linie credit de 15mil.am platit pana in 2007 dobanda cand sa expitat cardul si banca mi-a impus sa platesc toata suma pe care nu o aveam,am incercat sa platesc partial nu au vrut si am primit o somatie de executare cu suma de 50 000 ron azi(nu am avut pana nici o instiintare de judecata],imprumutul este pe persoana fizica,in prezent nu am nici un venit in schimb am casa proprietate privata[nu am garantat cu ea},de banii acestia nu dispun.ce solutii am
Cel mai recent răspuns: alecsas , utilizator 18:28, 21 Februarie 2013
contractele de credit sunt titluri executorii, deci banca nu trebuie sa va cheme in judecata pentru recuperarea sumei de bani imprumutate.
executarea silita se face asupra salariului, bunurilor mobile si imobile ale creditorului, conturi bancare. deci aveti grija ca banca poate cere executarea silita asupra locuintei proprietate personala chiar daca nu ati garantat cu ea .
multumesc,stiiti daca se poate sa negociez cu executorul sa dau banii in mai multe transe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dobocanmariaioana dobocanmariaioana Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema. tatal meu a imprumutat un credit de la o banca. a platit un an de zile rate si apoi a decedat, in ruma ... (vezi toată discuția)
Nuda proprietate georgy79 georgy79 Buna ziua, Daca nuda proprietate a facut un contract de imprumut la notariat cu o persoana pe o anumita suma de bani la o data fixa, iar acesta nu reuseste ... (vezi toată discuția)
Executor bancar dascalescu_c dascalescu_c as avea si eu nevoie de niste sfaturi va rog frumos. am fost sunat sa ma prezint la interviu de catre o banca romaneasca ptr postu de executor bancar. in afara ... (vezi toată discuția)