avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Buna ziua,,
Am si eu o mare nedumerire legat despre fisiere care nu au fost validate in revisal..
Cine cum pot face eu dovada ca acele fisiere au fost transmise la data operarii in revisal. ,, eu vizualizez acele fisiere pe portalul din Reges .. dar cei de la control spun ca ei nu le vad.. daca ma poate ajuta cineva cu o explicatie..
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 21 Februarie 2013
Listati de pe REGES raportul de preluari fisiere. Fiecare depunere de fisier apare cu o denumire foarte lunga, care contine codul de incarcare primit la depunere:
de ex. 20130220_28_1_FFFFFFFF_547130222 , unde FFFFFFFF este codul fiscal , iar prima secventa de cifre contine data depunerii (20130220 inseamna depus in 20.02.2013).
Nu are cum sa nu le vada , decat daca exista eroare in baza de date a I.M. ... ceea ce in ultima vreme se pare ca este ...

Mergeti la ITM si depuneti o adresa prin care solicitati sa va comunice un extras revisal ...
am fost si la ITM si am cerut o baza de date ,doar ca mi s-a refuzat ca nu ei nu mai pot da asa ceva
Baza de date este una, iar extrasul de REVISAL este altceva ..... daca acele fisiere au erori , atunci nu aveti cum sa listati si nici nu pot fi transmise ... in momentul in care s-a generat mesajul ca este o eroare trebuia sa luati legatura cu ITM-ul sa vedeti despre ce eroare este vorba si cum poate fi remediata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reges nu preia fisierele incarcate padarom padarom Am un calculator nou, cu memorie mai mare si ma confrunt cu 2 probleme: Am descarcat pe noul calculator direct versiunea 606, pentru ca se oferea aceasta ... (vezi toată discuția)
Reges - programul online pentru a transmite revisalul melinda_orosz melinda_orosz Am o intrebare: cand accesez portalul ReGes cu utilizator si parola si verific daca s-a incarcat .rvs-ul transmis, dau un click pe nr. de inregistrare/incarcae ... (vezi toată discuția)
Listare din registrul de evidenta al salariatilor- reges Georgidani Georgidani As dori sa ma informati cum se listeaza din Reges, mi s-a cerut de la banca o copie si contabila societatii unde sunt angajata nu stie sa listeze, a putut doar ... (vezi toată discuția)