avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl schimbare administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl schimbare administrator

detin un srl cu asociat unic, fara angajat, unic administartor cu activitate taxi si as vrea fie sa radiez (s-o inchid) fie s-ai schimb administartoru. as vrea sa stiu care cat costa si cat dureaza sa schimb adminsitartoru, ca am rabdare daca vreau s-o inchid.multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:03, 21 Februarie 2013
Radierea costa in jur de 600 lei si dureaza in jur de doua luni, schimbatul administratorului cam tot cu atatia bani se face si dureaza 5 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere srl cautraspuns cautraspuns Urmeaza un divort si un partaj intre soti, iar sotul asociat unic al unui SRL doreste inchiderea sau suspendarea activitatii srl-ului deoarece nu mai poate ... (vezi toată discuția)
Adaugare caen nicusorbalea nicusorbalea vreau sa-mi schimb activitatea si ma intereseaza cam cat ma costa sa mai adaug un caen secundar si cat ma costa sa schimb si denumirea societatii. Pt ca in ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl asociat unic tata1234 tata1234 Buna! As dori un sfat, am un SRL asociat unic, nu prea a avut activitate, un apartament este cumparat pe acel SRL. As vrea sa scap de aceasta firma, imobilul ... (vezi toată discuția)