avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

buna ziua ,
daca lucrez sambata si duminica ,concediu de odihna va include si aceste zile in perioada de odihna sau numai cele 5 zile lucratoare?
Cel mai recent răspuns: micutzulurs , utilizator 20:34, 25 Februarie 2013
Chiar daca lucrati sambata si duminica, zile de concediu sunt numai zilele de luni pana vineri inclusiv.Sambata si duminica se considera zile libere.
micutzulurs

Zilele de repaus saptamanal nu sunt incluse in durata CO...
micutzulurs

Daca lucrati samba si duminica , angajatoul are obligatia de a va acorda zile de repaus saptamanl in alte zile ale saptamani, plus un spor la salariu.
Munca desfasurata in zilele de repaus saptamanl nu este inclusa in durata CO>
Iar in cazul in care se doreste a se lua concediu pe weekend cu se poate proceda ?
Sambata si duminica nu sunt zile in care se pot lua CO .... sunt zile de repaus.

Alte discuții în legătură

Daca un angajat lucreaza sambata si duminica si in schimb primeste ... LUMI1971 LUMI1971 Daca un angajat lucreaza sambata si duminica si in schimb primeste cele doua zile consecutive libere luni si marti de exemplu, plus alte doua zile libere ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna sevraj sevraj Buna, va rog sa ma lamuriti si pe mine .... lucrez La o firma cu 3 angajati si un director ( magazin ) si programul nostru e cam amestecat in ideea ca lucram ... (vezi toată discuția)
Concediu de luni pana vineri si ei ma cheama la munca sambata....... adios3280 adios3280 Buna ziua Am si eu o mica intrebare. Situatie este putin complicata. Am avut concediu medical de luni pana joi si vineri concediu de odihna. Acum ... (vezi toată discuția)