avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... VECHIME IN MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

VECHIME IN MUNCA

1.am lucrat în spania cu contract de muncă. se poate inregistra la camera de muncă pt a lua un spor mai mare de vechime la salariu,,momentan am 7 ani lucraţi în ţară şi 3 în spania
2.contractele de colaborare se scriu in CM pentru spor de vechime
mulţumesc
Cel mai recent răspuns: mikaela8 , utilizator 21:34, 24 Februarie 2013
Nu se mai inregistreaza nimic la ITM, incepand cu data de 01.01.2011 .... Activitatea desfasurata in strainatate se va lua in considerare la calculul stagiului de cotizare pentu pensie.

Contractele de colaborarea nu va confera vechime in munca si , prin urmare, activitatea desfasurata in baza unor astfel de contracte nu va ajuta la acordarea sporului de vechime.
va multumesc.sa inteleg ca pt marirea coeficientului de spor de vechime nu se ia in calcul?nici daca ma duc la locul de munca cu aceste state de plata din strainatate?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se ia in considerare asa ceva ... sporul de vechime se acorda numai daca este prevazut in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia ori in c.i.m.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lua in calcul vechimea in munca din alta tara? Aniia Aniia Buna ziua, O persoana care a lucrat in Spania in perioada 07.01.2010 - 07.01.2011 respectiv in perioada 05.05.2011 - 01.01.2012 solicita la locul de munca ... (vezi toată discuția)
Am avut în 2005 și 2006 contracte de munca prin anofm în spania ... petre1981 petre1981 Am avut în 2005 și 2006 contracte de munca prin ANOFM în Spania și Germania aproximativ 7 luni în total. Se consideră vechime în România? Se adună ca ... (vezi toată discuția)
Anii lucrați în ue pot fi recunoscuți și luați în considerare ca spor de vechime la o firmă din românia? Just-drept Just-drept Un roman daca a lucrat in afara, in zona U.E. timp de 6 ani, apoi s-a intors in Romania si si-a gasit un job la o firma, cum poate sa faca in asa fel ca ... (vezi toată discuția)