Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Atobias	                   

Buna ziua,
Mi-am luat concediu fara plata la locul de munca 60 zile ca sa-mi rezolv mai multe treburi personale.
In aceste 60 zile, pot beneficia de un ... (vezi toată discuția)
	                    Atobias	                   

Buna ziua,
Mi-am luat concediu fara plata la locul de munca 60 zile ca sa-mi rezolv mai multe treburi personale.
In aceste 60 zile, pot beneficia de un ... (vezi toată discuția)

lyly64	                   

Va rog, daca un angajat si-a facut nota de concediu de odihna ptr. perioada 14.09 - 21.09.2018, si ulterior din 17.09. a ramas in concediu medical din data de ... (vezi toată discuția)
	                    lyly64	                   

Va rog, daca un angajat si-a facut nota de concediu de odihna ptr. perioada 14.09 - 21.09.2018, si ulterior din 17.09. a ramas in concediu medical din data de ... (vezi toată discuția)

sidor	                   

Sotia lucreaza in invatamant, este in concediu de odihna, in acest timp a nascut. Poate beneficia de plata concediului de sarcina si lauzie in acelasi timp cu ... (vezi toată discuția)
	                    sidor	                   

Sotia lucreaza in invatamant, este in concediu de odihna, in acest timp a nascut. Poate beneficia de plata concediului de sarcina si lauzie in acelasi timp cu ... (vezi toată discuția)