avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime salarii obligatorie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime salarii obligatorie?

Buna ziua, daca am angajati intr-un ONg, sunt obligata sa le dau spor de vechime? si sa-l evidentiez in revisal separat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:03, 25 Februarie 2013
Sporul de vechime se acorda numai daca este prevazut in c.i.m, CCM la nivelul angajatorului, CCM la nivel de grup de unitati sau la nivel de sector de activitate, sau in Regulamentul Intern.
Nus unteti obligat sa acordati sp[orul de vechime daca nu este prevazuta acordarea acestuia la nivel de unitate ... sporul de vechime se completeaza separat in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul in mediul privat DDDaaannnaaa DDDaaannnaaa Buna ziua, Am o nelamurire ....salariul in cadrul unei societati comerciale este doar salariul de incadrare si atat?? Adica vechimea in munca nu se aplica???? ... (vezi toată discuția)
Sporul de vechime  lazarovici alina lazarovici alina buna, am urmatoarea problema.Lucrez la o firma cu 64 salariati si de curand conducerea a hotarat ca tuturor angajatilor sa le fie adaugat sporul de vechime. ... (vezi toată discuția)
Se mai adauga sporul de vechime?cum pot afla? albertmihai albertmihai buna ziua.pina in anul 2007 am lucrat la stat.acolo,mi se platea sporul de vechime.doresc sa stiu,daca acum se mai adauga acest spor la salariu.mentionez k ... (vezi toată discuția)