avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cercetari penale probleme rutiere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cercetari penale probleme rutiere

un amic este chemat peste doua zile la politie pentru declaratii intr-un dosar penal pe rutier . el este internat in spital , se poate motiva si amana intilnirea la politie? multumesc
Cel mai recent răspuns: ella2010 , utilizator 20:07, 25 Februarie 2013
Pentru preintampinarea situatiilor neplacute se impune a se comunica la politie situatia de imposibilitatea prezentare la termenul convocat ca urmare a faptului ca persoana se afla in spital
Se impune a se anexa dovada motivului invocat
multumesc mult .imi sunt de mare folos sfaturile d-voastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut - alcool la volan A15005 A15005 Buna ziua, in data de 2.09.2015 am fost oprit de un echipaj al politiei avand 0,8 in aerul expirat.Am colaborat cu domnii agenti de politie,am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate motocicleta nemteanul1980 nemteanul1980 Buna ziua, Revin cu o problema ridicata si anul trecut si pe care nu am rezolvat-o inca. Voi incerca sa dau un context mai detaliat acum: In vara anului ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la invitatie politie netu_ologu netu_ologu am primit invitatie la Politie la 400 km de zona unde domiciliez, pt. o presupusa vina rutiera. Daca nu ma duc ce consecinte as putea suporta ? (vezi toată discuția)