avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant

o societate care in anul 2012 nu a avut activitate pana la ce data trebuie sa depun bilantul pentru anul 2012 pana la 31.05.2013?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 20:43, 25 Februarie 2013

Termenele pentru depunerea situatiilor financiare anuale si a raportarilor contabile anuale la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice sunt urmatoarele:

•150 de zile de la incheierea exercitiului financiar - pentru societatile comerciale, societatile/companiile nationale, regiile autonome, institutele nationale de cercetare-dezvoltare;
•120 de zile de la incheierea exercitiului financiar - pentru persoanele fara scop patrimonial;
•150 de zile de la incheierea exercitiului financiar – pentru subunitatile din Romania, care apartin unor persoane juridice cu sediul sau domiciliul in strainatate, cu exceptia subunitatilor deschise in Romania de societati rezidente in state apartinand Spatiului Economic European;
•90 zile de la inchiderea exercitiului financiar – pentru firmele care sunt in lichidare
•firmele care nu au desfasurat activitate de la constituire pana la 31 decembrie nu intocmesc situatii financiare anuale, urmand sa depuna in acest sens la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice o declaratie pe propria raspundere de inactivitate, in termen de 60 de zile de la incheierea exercitiului financiar


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant 2012 olguta79 olguta79 As dori sa stiu dc pana la data de 25.03.2013 trebuie depus bilantul contabil pt anul 2012.Multumesc. (vezi toată discuția)
Data depunere bilant pt 2011 anitsirc anitsirc Care este data limita de depunere a bilantului pentru anul 2011? (vezi toată discuția)
Data depunerii bilantului pe 2012 dorina_huluta dorina_huluta Buna seara ! Am si eu o nelamurire. In MO este precizat faptul ca situatiile financiare se depun la 120 de zile si 150 de zile de la inchiderea exercitiului ... (vezi toată discuția)