avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de management
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de management

buna ziua

in cazul in care intre firma mea X si o alta firma Y se incheie un contract de management , care prevede ca eu in calitate de administrator la firma X voi avea atributii de Director de Productie la firma Y , in ce mod incide acest lucru asupra dreptului de a semna referate ,decizii ,de a aproba sau nu diferite cereri ale angajatilor firmei Y?
Mentionez ca responsabilitatile si autoritatea postului de Director de productie vor fi mentionate explicit in contract.Dar aici e nelamurirea , daca sant mentionate in contract se pot si aplica?
Cel mai recent răspuns: ContSters21696 , utilizator 15:09, 23 Februarie 2009
Veti avea exact acele atributii care se vor dtipula in fisa postului.
Atributiile fiecarui post se vor regasii in fisa postului. Aveti grija sa nu intocmiti si sa si aprobati acelasi referat:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrogradare in reorganizare (rog raspuns urgent) PLiana PLiana Sunt Director de departament azi am fost chemata la Directiunea Generala si am fost anuntata ca voi fi retrogradata si in locul meu va veni un alt director ... (vezi toată discuția)
Fisa postului loredana1973 loredana1973 Buna seara,va mai deranjez cu o intrebare.Care este fisa postului pentru inginer diplomat,specializarea inginerie economica.Am absolvit Facultatea de Inginerie ... (vezi toată discuția)
Sunt pe punctul de a fi concediat disciplinar emiy emiy Sunt angajatul unei firme X si lucrez sub conducerea firmei Y (firma asociata/partial cumparata) Vineri in urma gasiri unui \"nod in papura\" directorul ... (vezi toată discuția)