avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Codurile CAEN si infiintarea de firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Codurile CAEN si infiintarea de firma

Vreau sa infiintez o firma si dupa citirea codurilor CAEN am ajuns la concluzia ca trebuie sa trec foarte multe coduri (ma refe la cele din 4 cifre). Pot sa aleg o categorie sau subcategorie pentru a acoperi mai multe coduri?
Va multumesc

Iulian M.
Constanta
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 21:12, 12 Mai 2005
Ideea este ca trebuie sa ai o insiruire de coduri cu 4 cifre. Din pacate nu au importanta categoriile si subcategoriile neinsotite de cele de 4 cifre. Cel putin asa e in Bucuresti....
Daca te-ai uitat putin peste codurile CAEN, este alocat un cod pentru fiecare activitate economica care se poate intreprinde in Romaina, dar codurile astea sunt clasificate pe clase, oti activa o clas aintreaga care sa contina mai mult activitati, Daca activitaea firmei take cuprinde mai mult activitati diferite una de celalalta pur si simpu activezi toate codurile specifice activitatilor pe care le doresti....
Cu ce te deranjeaza sa treci toate codurile CAEN care te pot interesa.
Pe de alta parte nu vad de ce nu treci numai codurile CAEN de care ai trebuinta acum.
Pentru celelalte infiintezi alte societati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act constitutiv polilex polilex Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am depus actele pt. infiintarea uneiu firme. dosarul s-a amant pt urmatorul motiv: Se va depune act constitutiv ... (vezi toată discuția)
Coduri caen lucutza55 lucutza55 buna ziua. am mare nevoie de o lamurire. in ordonanta de infiintare a srl-d se spune ca sunt admise 5 grupe de activitate prevazute de clasificarea ... (vezi toată discuția)
Multe obiecte de activitate....declaratia pe propria raspundere. Iulia-Catalina Iulia-Catalina Buna ziua, am si eu o intrebare...cum completez declaratia pe propria raspundere model 2 de la ONRC, daca am de exemplu 7 clase CAEN de activitate trecute in ... (vezi toată discuția)