avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit restant vs. Calitate acționar SC
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit restant vs. Calitate acționar SC

Buna ziua.
In 2008 am contractat un credit de nevoi personale la o banca, pe care nu l-am mai putut returna. Banca a cedat către o firma de recuperare acest credit, iar aceștia mi-au tot trimis somatii de plata, fara confirmare de primire. De ceva timp cred ca s-au oprit.Nu știu daca s-a prescris, ultima plata a fost făcută in 2009. Nu am niciun bun proprietate personală, si in tot acest timp nu am avut nici venituri din salarii, dividende,etc. Întrebarea mea este: Pot deveni acționar (50%) într-o SC, fara ca cei de la firma de recuperare sa se sesizeze? Faptul ca sunt acționar la acea SC ii poate face/indreptati sa actioneze împotriva acesteia pentru recuperarea creditului?
Multumesc mult!
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: sonder , utilizator 17:45, 26 Februarie 2013
1. datoria este prescrisa
2. puteti
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita romeo_sms romeo_sms buna ziua, mama a facut un credit in data de 28.02.2006 un credit de nevoi personale cu rate lunare pe 5 ani.am inteles ca in ziua de azi contractele de nevoi ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie mary7 mary7 Din luna ianuarie 2010 nu am mai putut sa platesc un credit de nevoi personale si acum am fost informata de firma unde lucrez ca am proprire pe salariu. S-a ... (vezi toată discuția)
Cesionarea creantei bancare andresclaudia andresclaudia am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)