Bogdan Marinescu  
	    	Avocat

Bogdan Marinescu  
	    	Avocat	    

doberv 
	    	Utilizator

doberv 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Trestianu	                   

Ce sa inteleg din  asta?va rog ajutati-ma cu un raspuns
In baza art. 87 al. 1 din OUG 195/2002 republicată, cu aplicarea art 320 ind. 1 C.p.p. şi art. ... (vezi toată discuția)
	                    Trestianu	                   

Ce sa inteleg din  asta?va rog ajutati-ma cu un raspuns
In baza art. 87 al. 1 din OUG 195/2002 republicată, cu aplicarea art 320 ind. 1 C.p.p. şi art. ... (vezi toată discuția)

pampam00	                   

Buna, am si eu o intrebarre. primind hotararea definitiva de mai jos in data de 15ianuarie 2013, cand voi avea dreptul de a da examen pt permis de ... (vezi toată discuția)
	                    pampam00	                   

Buna, am si eu o intrebarre. primind hotararea definitiva de mai jos in data de 15ianuarie 2013, cand voi avea dreptul de a da examen pt permis de ... (vezi toată discuția)

AlinaTinaMircea	                   

Poate sa imi explice si mie cineva mai pe intelesul meu?                                                     Solutie: Respinge cererile de reţinere a ... (vezi toată discuția)
	                    AlinaTinaMircea	                   

Poate sa imi explice si mie cineva mai pe intelesul meu?                                                     Solutie: Respinge cererile de reţinere a ... (vezi toată discuția)