avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... neplata intretinerii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

neplata intretinerii

Buna seara.Ne -a dat in judecata pt.neplata intretineri am datorie de 4300 ron la un ap.de 2 cam. Apartamentul este pe numele soacrei care locuieste in provincie si nu poate veni la infatisare ,ce ni se poate intampla,cum se procedeaza.[suntem o familie cu trei copii la scoala iar noi nu am avut serviciu un timp ]Soacra are c.i. pe adresa din provincie

Uitati-va cu o luna mai departe decat acolo unde ziceti ca ati platit si vedeti daca v-a fost scazuta suma respectiva.
gavrilacami a scris:
..am constatat ca nu corespund sumele scazute ,ex.eu platisem 500 este scazut 300

Sumele achitate nu se scad din listele de plata ci din evidenta contabila a asociatiei. Dar sa incerc o explicati pe materialul dumneavoastra:
Ati platit 500 si s-au scazut din intretinere, reparatii, fonduri, penalizari... Pe lista urmatoare ati constatat ca este o suma mai mica doar cu 300 lei. Aceasta inseamna ca s-au scazut 500 lei din ce aveati de plata luna si lunile anterioare, dar s-au adaugat inca 200 lei cheltuielile ultimei luni, rezultand o diminuare a debitului cu doar 300 lei, asa cum vedeti acum pe lista.
Pe fiecare lista de plata apare ceea ce aveti de plata si nu ce ati platit.

Ultima modificare: Vineri, 15 Martie 2013
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata restantelor florinamatei florinamatei Buna ziua,am ramas restantiera de acum un an,platind dar nu suficient sa pot acoperi in totalitate,in ultimele 5 luni am platit sume intre 500 ron ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari RoxanaMC24 RoxanaMC24 Cum se calculeaza penalizarile la intretinere? Am impresia ca doamna administrator ma supra penalizeaza ! (vezi toată discuția)
Proprire pensie si blocare cont pentru plata cheltuielilor de intretinere matileank matileank In 2011 luna octombrie am fost dat in judecata pt plata sumei de 3900 lei cheltuieli de intretinere. decizia instantei a fost sa platesc suma in 30 de zile, ... (vezi toată discuția)