avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ajutor in agricultura
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ajutor in agricultura

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca,avand pamantul in arenda ,bonificatia pe ca o da statul la hectarul de pamant ,beneficiaza si arendasul si proprietarul .
Mentionez ca am pamantul dat in arenda pe care primesc 30% din produsele respective.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:10, 27 Februarie 2013
Subventia pe care o primeste de la stat si UE este pentru cel care exploateaza terenul/arendas, nu pentru proprietar. Proprietarul primeste doar venit sub forma de arenda. Deci ramane sa negociati daca considerati ca arendasului va da prea putin. In lege nu e o valoare fixa a arendei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare terenurilor date in arenda neatitu neatitu Am dat in arenda un hectar teren agricol,si am optat ptr.plata arendei in natura.Arendasul,nu-mi echivaleaza produsele in lei-pe baza pretului minim al ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venit din arenda badiufilaret badiufilaret mai trebuie platit de tata impozitul pe venit din arenda? mentionez aici un lucru: tatal meu este pensionar si a dat o suprafata de 1ha si 30 de ari in arenda ... (vezi toată discuția)
Renta viagera iulliana iulliana in cazul incheierii unei rente viagere pentru un teren agricol arabil extravilan, dupa decesul proprietarului pamantului, copii mai pot mosteni pamantul, ori ... (vezi toată discuția)