avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional CIM

Transformarea, prin act aditional (intr-o institutie bugetara),
unui contract de munca individual pe durata nedeterminata,
in unul pe durata determinata,
are restrictii legale ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:39, 1 Martie 2013
Nu are restrictii legale .. dar transformarea unui post se poate face in sectorul bugetar in conditiile prevazute de legislatia in materie.

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 221 din data de 31 martie 2011 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme metodologice de organizarea a concursului de ocuparea a posturilor vacante din sistemul bugetar beatrice3108 beatrice3108 Spuneti-mi, va rog,au aparut cumva alte norme metogologice de organizarea a concursurilor de ocupare a posturilor vacante din sistemul bugetar? Si daca da,unde ... (vezi toată discuția)
Personal contractual Sisi03 Sisi03 Dupa introducerea noului cod adm., pt organizarea unui conc pt personal contractual se merge tot dupa HG nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului cadru ... (vezi toată discuția)
Promovare studii superioare raisa-gabriela raisa-gabriela Avem o persoana angajata ca referent la compartimentul administrativ cu atributii de magaziner, a terminat facultatea si acum doreste promovarea pe studii ... (vezi toată discuția)