avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Cantitate minima de fragmente vegetale pentru ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Cantitate minima de fragmente vegetale pentru realizarea unui Raport de Expertiza Fizico-Chimica

Buna seara!

Va rog, sa ma ajutati cu un raspunsuri la intrebarile de mai jos.

Care este cantitatea minima de fragmente vegetale (in care se presupune existanta substantei de tip JWH) pentru efectuarea unui studiu de laborator si intocmirea unui Raport de Constatare Stiintific Fizico-Chimic.

Din 0.20 de grame de fragmente vegetale se poate realiza studiul de laborator?

Din 1 (un) gram cate studii de laborator se pot face?

Dintr-un gram de fragmente vegetale se poate face un studiu de laborator in asa fel incat, sa se poata pastra contraprobe?

Va rog, sa-mi indicati, un text de lege, o carte, un link, o lucrare sau o hotarare judecatoreasca cu privire la cantitatile minime de fragmente vegetale ce se pot supune unei analize de laborator.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:32, 3 Martie 2013
Nu cred ca ati postat discutia in sectiunea potrivita, in special daca nu este vorba de o expertiza tehnica judiciara.
Poate era mai potrivit sa deschideti discutia in sectiunea raspunsuri in comunitate.
Intrebarea dvs. este pur tehnica si se refera la efectuarea unui studiu de laborator si prezentarea unui raport stiintific fizico-chimic.
Numai persoana care efectueaza studiul ar putea sa precizeze cantitatea minima de fragmente vegetale de care are nevoie pentru studiu.
Banuiesc ca numarul de analize (obligatorii, partiale, etc.), cantitatile de produs vegetal care sunt prevazute a fi analizate, in cadrul fiecarei metode de analiza fizica/ chimica in parte, pastrarea de contraprobe, etc., determina cantitatea totala de material vegetal necesar pentru studiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caracteristic substantei active de tip jwh Marka Marka Buna ziua. Solicit sprijinul dvs. pentru lamurirea interpretarii unor aspecte dintr-un raport de analiza tehnico-stiintifica. 1. Intr-o speta, instanta ... (vezi toată discuția)
Urgent. care este diferenta intre proba si contraproba? Marka Marka Buna ziua. Solicit sprijinul dvs. pentru clarificarea urgenta a unei nelamuriri cu privire la PROBA si CONTRAPROBA. 1. Este vorba despre un proces penal ... (vezi toată discuția)
Importanta sau neimportanta fotografiei in cadrul raportului de constatare tehnico-stiintifica CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI In raportul de constatare tehnico-stiintific nu exista obligativitatea de a se efectua si fotografii? Aceasta intrebare este la modul general. In cadrul ... (vezi toată discuția)