avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca pierd recursul mai am alta cale de atac?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca pierd recursul mai am alta cale de atac?

Daca pierd recursul (este vorba de o cauza civila) mai am alta cale de atac? Sau sentinta data va fi definitiva si irevocabila?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 04:31, 3 Martie 2013
Caile extraordinare de atac, contestatia in anulare si revizuirea, pentru motive strict prevazute de legiuitor.
Hotărârea pronunţată în calea de atac a recursului este irevocabilă, însă asta nu înseamnă că nu poate fi atacată cu o cale extraordinară de atac dacă există motive.
Ultima modificare: Duminică, 3 Martie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este urmãtoarea etapã de judecatã? miki70_is miki70_is Care este următoarea etapă în cazul în care judecata a avut loc la instanţa de fond(judecătorie) s-a judecat şi recursul la instanţa superioară unde ... (vezi toată discuția)
Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva Ramona1982 Ramona1982 daca s-a dat o hotarare definitiva exista vreo cale ordinare sau extraordinara de atac? am vazut ca sentinta nu e prevazuta cu apel sau recurs, ce e de facut? (vezi toată discuția)