avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... filmare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

filmare

Buna ziua as dorii si eu un raspuns la faptul ca acum 3 ani sora mea a murit intr-un accident rutier,prietenul ei aflat la volan era baut si a fost incadrat juridic al ucidere din culpa primind 5 ani si 6 luni cu suspendare pe toata perioada pedepsei neavand dreptul de a conduce niciun fel de autovehicul.A fost vazut circuland prin localitate cu masina tatalui sau. Intrebarea este,daca eu il filmez si ii fac fotografii cu inca doi martori cand el conduce masina tatalui pe drumuri publice si le predau politiei,politia deschide un dosar penal, deoarece nu respectat sentinta?Ideea e ca vreau sa demonstrez ca el conduce desii nu are dreptul,si sa faca cumva inchisoare.Ar fii mai multe de discutat de ce vreau acest lucru dar e lunga povestea acestui asa zis accident. Va multumesc anticipat de raspunsuri..
Va multumesc de raspuns,atunci il filmez si fac fotografii cand e la volan si coboara din masina dupa care ma duc la Parchet, depun dovezile plus declaratia martorilor si fac o sesizare,desi ma indoiesc ca politia o sa isi dea silinta sa il prinda la volan,fragrantele din cate stiu au timp limitat,iar daca au iesit din grafic nu mai dau curs cerintelor parchetului,iar domnul sofer fara permis o sa mai mearga in continuare.Imi tot bat capul cum sa il fac sa calce gresit sa plateasca pentru moartea unui om,si sa nu mai faca si alte victime deoarece si acum mai tot timpul in stare de ebrietate conduce masina lui taica-su.Eu o sa incerc sa fac ce a-ti scris,si sa vad ce iese,va multumesc inca odata pentru raspuns.
Din pacate abaterea despre care vorbiti trebuie constatata de un agent de politie rutiera. acest agent este singurul cu putere de constatare in cazul de fata.
Intr-adevar ducandu-va cu acele filmari sau poze e posibil ca agentii rutieri din zona sa fie "alarmati" si sa incerce sa il "vaneze". Dar strict pe baza filmarilor nu se poate face nimic concret.

Cu alte cuvinte trebuie oprit in trafic de un politist asta e singura metoda de a pati ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog si eu un raspuns la problema mea.poti fi amendat ... Standolariu Mariana Standolariu Mariana BUNA SEARA ROG SI EU UN RASPUNS LA PROBLEMA MEA.POTI FI AMENDAT DE 3 ORI PT ACELASI LUCRU,ADICA,N-AM DEZVALUIT IN TIMPUL CERUT,IDENTITATEA BARBATULUI CARE AR ... (vezi toată discuția)
Dosar penal din cauza unei neînțelegeri. poate fi admisă în instanță proba video a agentului de polițe? iuliana80 iuliana80 Buna ziua! Sotului meu i-a fost retinut permisul in dec 2015 pt alcool la volan. Are dosar penal, dar inca nu are o hotarare definitiva in tribunal. Aseara ... (vezi toată discuția)
Inregistrare video cyan cyan am o intrebare, poate ciudata. cum se prezinta practic in instanta de catre politia rutiera inregistrarea video a incalcarii unei reguli de circulatie. vine ... (vezi toată discuția)