avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil - cat timp beneficiez de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil - cat timp beneficiez de ea si in ce cuantum?

Buna ziua.as vrea sa stiu cati ani beneficiez de indemnizatie crestere copil?tin sa mentionez ca baietelul meu a implinit un an,an in care am primit 600lei+200lei.in al doilea an voi mai primi aceeasi suma?
Cel mai recent răspuns: anknela , utilizator 12:18, 4 Martie 2013
1. Daca ati optat de la inceput pentru CCC pana la 2 ani veti primi aceeasi indemnizatie pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 2 ani.

2. Indiferent pentru ce varianta de CCC ati optat alocatia de stat pentru copii este de 200 lei lunar pana copilul implineste 2 ani si apoi de 42 lei lunar pana la 18 ani.
multumesc frumos pentru raspuns...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incepand cu 01.01.2012 nu se mai acorda alocatia de stat pentru copii? adela05 adela05 Subiect: Incepand cu 01.01.2012 nu se mai acorda alocatia de 200 lei ?? Incepand cu 01.01.2012 nu se mai acorda alocatia de 200 lei, pana la implinirea ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere al copilului si contractul de munca in strainatate victoriavic victoriavic Sunt in concediu de crestere al copilului pentru doi ani ( am deja 1 an implinit din 2 ) si doresc sa plec in strainatate cu contract de munca printr-o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere a copilului panteraroz26 panteraroz26 Buna ziua. Au intervenit modificari privind legislatia ce reglementeaza concediul prenatal, de lauzie si de cvrestere a copilului?M-ar interesa plafonul ... (vezi toată discuția)