avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional

Buna ziua! As dori sa stiu daca trebuie facut act aditional la contractul de munca pentru un angajat care si-a modificat cartea de identitate. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: VitOtilia , utilizator 09:38, 5 Martie 2013
Nu este necesar. Doar copia de pe noua CI trebuie adusa la dosarul personal.
In ce sens s-a modiificat Cartea de identitate ?
S-a modificat adresa, a fost schimbata cartea de identitate in urma expirarii, ori s-au modificat alte date personale ale angajatului.
In principiu , nu se intocmeste act aditional in sensul aratat de dvs ... insa salariatul poate instiinta pe angajator despre astfel de mdoficari printr-o simpla adresa ...insa unele din modificari se opereaza in REVISAL.
Multumesc frumos pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume casatorie BARBU ANA BARBU ANA Buna ziua, Se face act aditional la contractul de munca daca o salariata in urma casatoriei si-a schimbat numele si implicit si datele din cartea de ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume salariat stromelectro stromelectro Buna ziua Un salariat si-a schimbat numele si ca dovada a adus doar cartea de identitate. Este suficienta aceasta pentru a-i face act aditional la contractul ... (vezi toată discuția)
Model act aditional la cim in caz de schimbare nume dijmarescu dijmarescu Buna seara, Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de act aditional la CIM in cazul schimbarii numelui in urma divortului. Modificarea datelor in REVISAL ... (vezi toată discuția)