avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de nastere pierdut si buletin expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de nastere pierdut si buletin expirat

Salut eu sunt din Constanta si stau in Cluj as putea sa cer o copie dupa cerificatul de nastere de aici din cluj pentru a putea sa imi fac buletinul pe adresa unde locuiesc acum tinand cont ca si buletinul e expirat. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:33, 4 Martie 2013
Puteti adresa solicitare oficiala serviciului de stare civila din localitatea unde domiciliati,care detine autoritatea si competenta de a solicita autoritatii emitente ,eliberarea certificatului dvs de nastere
Persoanele care au atât actul de identitate, cat si certificatul de stare civila pierdut, furat sau distrus pot obţine un nou certificat de stare civila astfel:
-in situatia in care serviciul public comunitar local de evidenta a persoanelor care are in pastrare actul de stare civila este acelasi cu cel pe raza caruia persoana are domiciliul, aceasta va depune atat cererea pentru obtinerea certificatului de stare civila, cat si pentru eliberarea actului de identitate la structura de evidenta a persoanelor din cadrul serviciului public comunitar local de evidenta a persoanelor.
-in cazul in care serviciul public comunitar local de evidenta a persoanelor care are in pastrare actul de stare civila nu este acelasi cu cel pe raza caruia persoana are domiciliul, acesteia i se va elibera, mai intai, o carte provizorie, in vederea procurarii certificatelor de stare civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut actele mele si ale prietenei mele ( permis , buletin ) ale mele si ( buletin si certificat de nastere ale prietenei mele) kill3rk kill3rk va rog sa imi spuneti si mie cum sa procedez pentru a incepe sa ii fac actele prietenei mele care nu este din localitate , la mine e mai usor ca am ... (vezi toată discuția)
Ci si certificat de nastere pierdute anamariacelik anamariacelik ce acte sunt necesare pentru eliberarea duplicatului la cerificatul de nastere pierdut, precum si a cartii de identitate (ambele au fost furate) care este ... (vezi toată discuția)
Pierdut certificat de nastere ContSters98379 ContSters98379 Buna.Va rog sa ma ajutati.Viitorul meu sot nu are certificat de nastere,parintii lui sau despartit si nu mai stiu niciunul unde e certificatul lui de ... (vezi toată discuția)