avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Introducere telefoane in penitenciar - consecinte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Introducere telefoane in penitenciar - consecinte

Acum 2 luni am fost la vizita la un prieten la penitenciarul rahova si la pachet mi-au gasit 2 telefoane in talpa la adidasi. M-au luat la sectie am dat declaratie ca nu stiam ca telefoanele se aflau acolo. si acum cateva zile mia venit o citatie sa ma prezint la sectia de politie. am fost mau intrebat daca imi schimb declaratia am spus ca nu, ca sunt nevinovat dar ca regret ce sa intamplat. si mi sa spus ca o sa inceapa urmarirea penala. ce as putea patii, sau daca e caz de puscarie cum as putea scapa. cu respec
Cel mai recent răspuns: cristicalin , utilizator 18:52, 19 Martie 2013
cristicalin a scris:

la pachet mi-au gasit 2 telefoane in talpa la adidasi. M-au luat la sectie am dat declaratie ca nu stiam ca telefoanele se aflau acolo.


A cui era pachetul? Cine a impachetat? L-ati impachetat dvs sau cineva v-a dat pachetul sa-l dati la un detinut ?
mi la dat cineva nu lam impachetat eu, dar nu o cunosc p persoana care care mia adus pachetul
:stunned:

Cum asa? Nu stiti cine v-a dat pachetul si totusi ati acceptat sa distribuiti acel pachet de la o persoana necunoscuta ?
Sunt sigur ca prietenul dvs care este inchis v-a spus ca trebuie sa ii aduceti un pachet de la persoana X. Stati de vorba cu prietenul dvs si rugati-l sa va spuna cine e persoana de la care ati luat pachetul ptr el. Apoi spuneti la politie numele celui care v-a inmanat pachetul.
nu stie ca erea pachetul pentru un coleg de camera. acum nu stiu ce sa fac, pentru ca am vrut sa ajut pe cineva pot sa patesc eu mai rau. am mai vorbit cu persoane despre asta si miau spus ca nu se poate sa ma duc la inchisoare si nu stiu ce sa cred eu nu am avut niciodata treaba cu politia nu am antecedente ce as putea patii
dvs va numarati printre asazisele "sageti" sau "tramvaie" .
conform legii 275/2006 fapta dvs constitue infractiune si puteti fi condamnat dar de cele mai multe ori nu se intampla acest lucru.
probabil ca veti scapa dar trebuie sa aveti mare grija.
e posibil ca dupa ce va trece perioada de interdictie sa incercati din nou sa introduceti telefoane si a doua oara nu cred ca veti mai scapa.

Alte discuții în legătură

Inselaciune miragee miragee In cursul anului 2011 impreuna cu niste prieteni am facut prostia sa \"tragem tepe\" pe okazii.Totul a inceput cu o datorie pe care o aveam la un baiat si nu ... (vezi toată discuția)
Furt telefon - consecinte emyliano emyliano acum vreo 3 sapt intro discoteca am furat un telefon ...lam confundat cu al meu dar dupa ce am vazut ca lam luat aceia plecase ...si nu lam mai dat inapoi azi ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar claudia123 claudia123 Buna ziua, Am un prieten care a fost condamnat la inchisoare acum 23 de ani, si a ispasit pedeapsa a lucrat pana in prezent, nu a mai fost certat cu legea. ... (vezi toată discuția)