avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Introducere telefoane in penitenciar - consecinte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Introducere telefoane in penitenciar - consecinte

Acum 2 luni am fost la vizita la un prieten la penitenciarul rahova si la pachet mi-au gasit 2 telefoane in talpa la adidasi. M-au luat la sectie am dat declaratie ca nu stiam ca telefoanele se aflau acolo. si acum cateva zile mia venit o citatie sa ma prezint la sectia de politie. am fost mau intrebat daca imi schimb declaratia am spus ca nu, ca sunt nevinovat dar ca regret ce sa intamplat. si mi sa spus ca o sa inceapa urmarirea penala. ce as putea patii, sau daca e caz de puscarie cum as putea scapa. cu respec
Cel mai recent răspuns: cristicalin , utilizator 18:52, 19 Martie 2013
pentru Tarzan 2012

pai care drepturi ?
vorbim de cei care au incalcat niste norme de drept si trebuie sa ispaseasca o pedeapsa .
ce ar mai intelege din pedeapsa ?
doar ca nu doarme in patul de acasa ca in rest.......au de toate.
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2013
doberv, utilizator
Cum care drepturi?Pai cei care se afla in detentie nu mai au drepturi?Scopul pedepsei este cu totul altul (teoretic cel putin),nu sa fie umiliti,dezumanizati,inraiti etc.Rezultatul executarii pedepsei trebuie sa fie in primul indreptarea infractorului si reinsertia sa in societate,altfel pedeapsa ramane fara sens!Cat despre incalcarea drepturilor condamnatiilor este de ajuns sa aruncam o privire peste condamnarile statului roman la CEDO.
si credeti ca daca unii au telefonul mobil in camera iar altii nu si-l pot permite este corect si cu telefonul la ureche se resocializeaza ?
eu cred ca scopul pedepsei poate fi atins cu totul altfel.
ar trebuie sa imi iau un avocat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune miragee miragee In cursul anului 2011 impreuna cu niste prieteni am facut prostia sa \"tragem tepe\" pe okazii.Totul a inceput cu o datorie pe care o aveam la un baiat si nu ... (vezi toată discuția)
Furt telefon - consecinte emyliano emyliano acum vreo 3 sapt intro discoteca am furat un telefon ...lam confundat cu al meu dar dupa ce am vazut ca lam luat aceia plecase ...si nu lam mai dat inapoi azi ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar claudia123 claudia123 Buna ziua, Am un prieten care a fost condamnat la inchisoare acum 23 de ani, si a ispasit pedeapsa a lucrat pana in prezent, nu a mai fost certat cu legea. ... (vezi toată discuția)