avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Depunere declaratii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Depunere declaratii

Va rog sa ma ajutati. Am preluat nu de mult contabilitatea unei societati si la verificarea fisei fiscale am constatat ca nu a fost declarat pentru anul 2009 si 2010 impozitul pe dividende acordate persoanelor fizice. Mentionez ca impozitul a fost platit la buget la timp, adica in decembrie 2009 si decembrie 2010, in totalitate, dar cred, ca dintr-o eroare nu a fost declarat. Cum sa procedez eu acum ? Sa depun rectificativa(declaratie 710) la declaratiile 100 din per.respectiva? Pe ce tip de formular? In acea perioada se foloseau vechile formulare si se transmiteau la finante cu discheta.
Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez.
Cel mai recent răspuns: mihaelastir , utilizator 20:01, 5 Martie 2013
Pentru contributiile omise din declaratii nu se depune rectificativa ci declaratia cu impozitul pe dividende pentru care se da amenda. Puteti sa le faceti pe formularele actuale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"problemute" la dividende cristintoncea cristintoncea Problema nr. 2: 1. am nevoie de un sfat. O firma a avut profit in 2007, pe care in bilant l-au trecut pe nerepartizat. In cursul anului 2008 l-au repartizat ... (vezi toată discuția)
2 rectificative la aceeasi declaratie, se poate? deacroxana deacroxana Pe luna martie 2010 am facut rectificativa la declaratia 390, in sensul ca a trebuit sa mai adaug un furnizor in declaratie, deoarece eu am trecut toata suma ... (vezi toată discuția)
Rectificativa la d101 mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie pt care va multumesc anticipat. Am primit o adresa de la Finante in care sunt atentionata ca exista ... (vezi toată discuția)