avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Firrma romaneasca produce sub marca inregistrata in ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Firrma romaneasca produce sub marca inregistrata in Italia

Buna ziua.
Intampin urmatoarea problema la care nu gasesc o solutie potrivita. Societatea pe care o reprezint are ca obiect de activitate productie cat si comercializare (imbracaminte), atat pentru intern cat si pentru extern. Reprezentantii acesteia au obtinut acordul verbal al unei firme italiene de a produce si comercializa sub marca lor inregistrata "x", ramanand ca noi in Romania sa facem demersurile pentru a ne pune in legalitate cu situatia creata.
Dati-mi un sfat va rog, ce fel de contract trebuie sa fac intre aceste parti, contract pentru care se cere o suma lunara destul de mare. Chiar ma aflu in dificultate, nu am intalnit inca un astfel de caz: sa produc, sa distribui, sa comercializez sub o alta marca inregistrata pe teriotriul italian, pentru care trebuie sa ofer practic un procent din vanzari lunar. :sorry:
Am nevoie de mare ajutor :( .
Cel mai recent răspuns: Sorin Eduard Pavel , Avocat 11:38, 8 Martie 2013
nu inteleg situatia de fapt expusa- italienii v-au anagajat sa produceti bunuri sub marca lor care este inregistrata numai in italia, iar apoi aceste bunuri sa fie comercializate de ei sau de dvs. pe diferite piete?

Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2013
Sorin Eduard Pavel, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen Constantina101 Constantina101 As dori sa stiu pentru doua domenii codurile CAEN : - senzori wireless pentru analiza umiditatii din sol - structuri de analiza a calitatii energiei ... (vezi toată discuția)
Magazin outlet, drept de comercializare ramosim ramosim Intentionez sa deschid un mazazin outlet. Doresc sa stiu daca exista reglementari privind vanzarile de haine de marca si daca trebuie sa obtin de la titularul ... (vezi toată discuția)
Ecommerce drept de reseller anamotti anamotti buna ziua m ar interesa foarte tare sa aflu care este procedura legala ce trebuie uramata pentru a detine dreptul de comercializare de produse ale unor ... (vezi toată discuția)