Speta: In recurs, inaintea primului termen, intimatul petent depune prin judecatorul de serviciu o cerere pentru acordarea unui alt termen, pentru lipsa de aparare. Cererea este primita de judecatorul de serviciu, apare inregistrata in Ecris, insa este cusuta in alt dosar.
Recursul se solutioneaza, intimatul pierde procesul.
Este admisibila contestatia in anulare, pe motiv ca cererea pentru angajarea unui aparator nu a ajuns in fata instantei care a judecat recursul?
Va multumesc
Din punctul meu de vedere nu aveti sansa de reusita deoarece acordarea unui termen pentru lipsa de aparare este o procedura care se desfasoara in fata primei instante nu fata instantei de apel sau recurs (cazul d-voastra).
din punctul meu de vedere....
deoarece chiar am avut situatia ca in recurs chiar cel care facuse recursul sa ceara termen pt lipsa de aparator....
logica nu are nimic de-a face cu legeaX-(
ba mai mult-la urmatorul termen aparatorul a depus certificat medical ca nu se poate prezenta insa li s-a respins pe motiv ca taraganeaza judecata...dar ma rog....orice e posibil dupa cum am mai spus.
chestia cu ca se cere aparator sau termen de luat la cunostinta este un drept al fiecaruia chit ca vrem sau nu, ca e logic ca tu de fapt in prima instanta ai avut normal aparator..dar astea sunt legislatiile.
multa bafta.
fara a te demoraliza si eu am auzit ca sansele acestor 2cai sunt minime dar nu zeroB-)