avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... este admisibila contestatia in anulare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

este admisibila contestatia in anulare?

Speta: In recurs, inaintea primului termen, intimatul petent depune prin judecatorul de serviciu o cerere pentru acordarea unui alt termen, pentru lipsa de aparare. Cererea este primita de judecatorul de serviciu, apare inregistrata in Ecris, insa este cusuta in alt dosar.
Recursul se solutioneaza, intimatul pierde procesul.
Este admisibila contestatia in anulare, pe motiv ca cererea pentru angajarea unui aparator nu a ajuns in fata instantei care a judecat recursul?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ileana Schwarz , Avocat 00:42, 22 Februarie 2009
Pai, atunci , cu atat mai mult cred ca aveti sanse.

succes
av. Ileana Schwarz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire ? ce instanta ? Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU am urmatoarea situatie: o decizie data de tribunal pe un recurs admis, decizie care modifica in tot o incheiere de lamurire a unei sentinte civ., decizie ... (vezi toată discuția)
Cum introduc o actiune la iccj intr-un proces de munca impotriva recusului respins ca nefondat la curtea de apel Luminita Pop Luminita Pop Ce cale de atac sa folosesc si ce articol din Codul de proc. civila impotriva unui recurs respins ca nefondat de catre Curtea de Apel? Precizez ca am cerut ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare cristeo cristeo Buna seara. spuneti-mi va rog ce cale de atac exista pentru o sentinta de recurs irevocabila? Este o cale contestatia in anulare? Unde trebuie depusa? Ce ... (vezi toată discuția)