avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am fost scos de la aj de daldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am fost scos de la aj de daldura

Locuiesc cu cineva dar nu avem acte. Pers cu,care locuiesc,a cumparat garsoniera cind era in timpul divortului cu fostul ei sot,cu partea ei de banii provenitii din vinzarea apartamentului. Nu poate sa-mi faca mutatie la aceasta adresa pt ca se considera bun comun (chipurule).Din motivul ca nu am adresa pe C.I la acest domiciliu am fost scosi de la ajutorul de caldura de administrator,desi locuiesc la aceasta adresa si platesc intretinere de aroape 2ani.
Ce pot face in aceasta situatie?
Care este legea in baza careia se aloca ajutoarele de caldura?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:14, 20 Februarie 2009
v-ati trecut in cartea de imobil cind v-ati mutat la acea adresa ?
Va rogsa urmariti link-ul:[ link extern ]
Asa cum v-a sfatuit "felix34" ar fi indicat sa fiti trecut in cartea de imobil a blocului, chiar daca nu aveti mutatie acolo. Se rezolva simplu, vorbind cu responsabilul cartii de imobil.
Administratorul care v-a scos de la acest drept se leaga la cap desi nu il doare nimic. Explicati-i ca dvs. completati o cerere-declaratie pe proprie raspundere, iar asociatia nu face decat o confirmare a numarului de persoane care locuiesc in acea locuinta. Atat si nimic mai mult. Nu este el in masura sa faca pe desteptul, sa va verifice veniturile si alte chestii. Vorbiti cu presedintele asociatiei, eventual tineti-ne la curent.
Din link-ul de mai sus, veti observa ca la baza acestor ajutoare pentru incalzirea locuintelor este OUG nr. 5/2003, aprobata prin Legea nr. 245/2003 - cu toate modificarile si completarile ulterioare. Deci faceti-va timp si studiati toate aceste acte normative. Daca ati fi fost la noi in asociatie nu ar fi trebuit decat sa completati acea cerere-declaratie si gata... Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada actualizare carte de imobil (la bloc) Robot41 Robot41 Buna ziua, m-ar interesa sa stiu la cat timp se actualizeaza, cartea de imobil intr-o Asociatie de proprietari, si in baza carei legi.Sau ori de cate ori se ... (vezi toată discuția)
Acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei mr_bachus mr_bachus Am domiciliul, locuiesc si ma gospodaresc singur intr-un apartament care apartine parintilor mei, parinti care lucuiesc de 8 ani in provincie, sunt scosi din ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)