avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale inregistrare fiscala automobil
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

inregistrare fiscala automobil

Buna ziua,

La inregistrarea fiscala a unui autovehicul am vazut ca sunt necesare atat certificatul de atestare fiscala cat si fisa de inmatriculare. Nelamurirea mea este de ce mai este necesar certif. de atestare fiscala, cat timp fisa de inmatriculare nu este vizata decat daca vanzatorul si-a acitat toate datoriile la stat?
Cu mai mult timp in urma stiu ca era suficienta aceasta fisa de inmatriculare cu viza directiei de impozite si taxe.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 21:44, 14 Martie 2013
Intotdeauna fisa de inmatriculare a fost insotita de certificatul fiscal pt inscrierea autoturismului. Certificatul fiscal atesta ca vanzatorul are achitate toate datoriile la bugetul local, iar fisa de inamtriculare atesta ca urmeaza ca masina sa fie inregistrata pe numele dvs. De exemplu sunt judete in cadrul careia. vanzarile intre persoane domiciliate in acel judet, sa nu se mai solicita si viza pe fisa de inmatriculare, decat certificatul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare autoturism inscris pe o firma Syllemo Syllemo Buna ziua. Cu respect,as vrea sa va rog sa ma lamuriti in legatura cu cateva aspecte legate de achizitionarea unui autoturism. Cunosc care este procedura de ... (vezi toată discuția)
Fisa de inmatriculare nestampilata mihaelaa.roxana mihaelaa.roxana Buna seara!As dori sa va intreb urmatorul lucru: am cumparat o masina de la Satu Mare,fostul proprietar mi-a dat toate actele,carte de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autovehicul sh Alexpopescu2 Alexpopescu2 Problema mea este urmatoarea: Doresc sa achizitionez o motocicleta de la o persoana fizica, aceasta persoana fizica a achizitionat aceasta motocicleta la ... (vezi toată discuția)