Fatamorgana a scris:
Noi avem o casa tip duplex in care locuiam impreuna cu mama sotului. In acte, mama lui nu apare nicaieri, desi a cotizat si ea la constructia casei, vanzand niste imobile ale ei.
Intai spuneti ca a contribuit, apoi ca are numai pretentii. Care e situatia reala?
Nu ne spuneti nimic.
In partaj mama nu e parte la impartirea imobilului, insa poate interveni ca parte interesata. Parca vad ca in duplexul ala sta mama intr-o parte di familia dv., in cealalta... si mai si pare ca sotul tine cu mama lui, mare minune sa nu fie asa!!
V-am intrebat datele cumpararii (materiale, teren), cine a construit (in regie proprie, ok, cine a pus caramizile, cine a facut mancare la muncitori etc.?), nu-mi ziceti nimic. NU stim care ce alte imobile are, daca mama mai are vreo casa in care sa stea, dv. aveti, sotul are?... nu stim nimic!
Care e valoarea lucrarilor, e clar ca nu le-ati acoperit voi, sotii, din veniturile alea din fisele fiscale, pentru ca ati spus ca a vandut soacra IMOBILE. Deci daca aveti fise fiscale ce puteti dovedi cu ele? Ca nu inteleg, doriti sa dovediti altceva decat ce a fost? Cu ce?
Nu cred ca s-a prescris atata timp cat soacra mai sta acolo, asa incat nu m-as baza nici pe asta.